Yritys

Softwave Ohjelmistot Oy on vuonna 2003 perustettu, keskipohjalainen yritys. Päätoimipisteemme sijaitsee Kokkolassa.

Yhdessä olemme enemmän

Toimintatapamme on tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa. Asiakkaat hyötyvät kumppaniverkostostamme sekä asiakasyhteisömme kanssa yhdessä kehitetyistä ratkaisumalleista. Ennen kaikkea olemme lähellä asiakasta kun tarvitaan tukea käytössä, koulutuksessa tai muutostilanteissa.

Oikeaa asiantuntemusta

Kaiken toimintamme lähtökohtana on asiantuntemus. Haluamme tarjota asiakkaillemme lisäarvoa paitsi laadukkaiden sovellustemme, myös osaavien asiantuntijoiden ja laadukkaan palvelun avulla.

Olemme tehneet laadukkaita asiakasprojekteja niin julkishallinnossa kuin yksityisellä sektorilla. Yhdessä konsulttiemme ja asiakkaiden omien substanssiosaajien kanssa saadaan nopeasti näkyviä tuloksia aikaan.

Kehityksen kärjessä

Tuotamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia tietojärjestelmiä Opiferus tuoteperheemme avulla.
Käytämme kehityksessämme uusimpia, toimiviksi todettuja, moderneja tekniikoita joiden avulla pyrimme dynaamisiin asiakkaan tarpeesiin vastaaviin ratkaisuihin. Sovelluksemme integroituu saumattomasti keskenään ja tarvittaessa myös asiakkaan muihin tietojärjestelmiin.

Käytämme sovelluskehitys projekteissa ketteriä ohjelmistokehitysperiaatteita, joka takaavat osaltaan avoimen, tehokkaan ja muutoksiin nopeasti reagoivan toimintamallin.